Syta Luchtenveld.

Samen met mijn man, 2 dochters, hond, kat en konijn woon ik in Haulerwijk.

In deze tijd waarin iedereen het druk heeft, of zich druk maakt, waar de verwachtingen hoog zijn en het tempo soms razend snel is wil ik graag een plek bieden waar je tot rust kunt komen. Uit de hectiek van alledag kijken naar wie ben je? en wat zou je graag willen?

Wat ik belangrijk vind is bewustwording. Als je je bewust bent van iets, ben je in staat iets te veranderen. Het betekent niet dat je alles drastisch moet veranderen, maar anders leren kijken naar een situatie en verschillende mogelijkheden hebben om te kiezen hoe je kunt handelen.

Dit heb ik inmiddels ook zelf ervaren en wil dit graag delen.

Vertrouwen en samenwerken zijn voor mij belangrijke kernwaarden om tot een succesvolle oplossing te komen.

snel leren = leuk leren
welkom studiecoaching